REAL TECHNIQUES PINTSEL

REAL TECHNIQUES STIPPLING BRUSH (12,9 euri-Tartu Kaubamaja). Eestikeelne tõlge oli pakendil modelleerimishari, aga mina seda päris õige...


REAL TECHNIQUES STIPPLING BRUSH (12,9 euri-Tartu Kaubamaja). Eestikeelne tõlge oli pakendil modelleerimishari, aga mina seda päris õigeks ei pea. Selles mõttes, et modelleerida saab ka kindlasti jah, aga nii palju, kui ma selle pintsli kohta uurinud olen, kasutatakse seda ikkagi meigipõhjapintslina. Ma ei olnud tegelikult päris kindel, kas osta seesama pintsel või siis expert face brush, aga viimast üksikuna müügil ei olnudki. Võib-olla ongi hea, sest ma ei suuda ju otsustada kunagi, ma oleks mingi pool tundi seal riiuli juures seisnud ja mõelnud :D.

Aga igatahes... See on MEGAHEAAA!!! Ma olen nii õnnelik, ausalt! Tegemist on raudselt parima meigipintsliga, mida ma elus proovinud olen. Jumestuskreemi on nii hea peale kanda ja see jääb nahal hoopis teistsugune kui näppude, švammi või mõne teise pintsliga. Nii ilus ja loomulik tulemus, täiesti uskumatu, ma olen nii pöördes praegu !:D

Polegi mitte midagi halba öelda, teeb oma töö suurepäraselt ära, on mugav käes hoida(see must osa on kummist) ja näeb kena välja ka. Ma nii naudin neid hetki, kui miski mind sedasi vaimustab, sest seda juhtub ülimalt harva. Ma armusin jumestamisse uuesti! :)

Aa, no muidugi. Üks väike miinus vist siiski leidub. Vaatasin just uuesti nende kodulehte ja seal on sama pintsel 5 euri odavam, eks ikka :D Ma ei tea muidugi, mis saatmiskulu suurus oleks...Mõtlesin küll mingi aeg korra tellimise peale ka, aga kui miski minu tähelepanu võidab, siis on mul seda ju KOHE vaja :D

Soovitan kindlasti kõigil, kes vähegi jumestamisega tegelevad, see pintsel endale soetada. Ma olen täiesti kindel, et üsna varsti ostan ( või siis tellin :D) endale selle firma pintsleid juurde. ja silmameigipintsite komplekt (starter set) on järjekorras esimene. 
You Might Also Like

0 kommentaari