MINU PIIBEL

Ma kujutan ette, et üks 50 aasta pärast ma olen pikkade hallide juustega nõid, elan kuskil metsa sees, korjan ravimtaimi ja mul on väh...


Ma kujutan ette, et üks 50 aasta pärast ma olen pikkade hallide juustega nõid, elan kuskil metsa sees, korjan ravimtaimi ja mul on vähemalt kolm kassi. Siis mul on see meikimise tuhin ehk üle läinud juba. :D 


Katrin Sangla raamat "Jumestamisest" on minu püha raamat. Sangla on vaieldamatult üks Eesti parimaid jumestajaid ning minu suur eeskuju. Ta on samuti kosmeetikuks õppinud, seda siis otse vanakooli proffide käe all, mitte kuskil ilukoolis nagu tänapäeval. See raamat ilmus pea 10 aastat tagasi, kuid selle sisu on aegumatu. Seal on kirjas kõik käsud ja keelud, mida jumestamise puhul silmas pidada. Lisaks tõeliselt kaunid ja inspireerivad fotod. Raamatu ilmumise ajal ma vist just alustasin gümnaasiumi. Mäletan, et paps ostis selle mulle, kuigi see polnud just kõige odavam. Ilmselt mul oli selline awww-hale nägu nagu sellel saabastega kassil Shreki multikas. :D


Alati, kui ma seda raamatut lehitsen, siis mul hakkavad näpud sügelema, tahaks kohe peegli ette joosta ja midagi uut proovida, veel paremini teha. Raamatut lugedes ma tunnen, et see on nii õige asi, ma olen nagu kodus. Vahepeal poeb ka minul kahtlus hinge, et äkki ma olen liiga pealiskaudne ilueedi...aga kui neid pilte vaatan, siis veendun, et jumestamine on ikkagi kunst ja muutun palju enesekindlamaks. Tunnen iseennast ära, see on suur asi. :) Aamen!

You Might Also Like

0 kommentaari