AASTALÕPU MEIK

Imeline ja salapärane vana-aasta õhtu on varsti käes! Sel ajal armastan mina ennast ikka korralikult lille lüüa. Otsin oma kaks käeehe...


Imeline ja salapärane vana-aasta õhtu on varsti käes! Sel ajal armastan mina ennast ikka korralikult lille lüüa. Otsin oma kaks käeehet ja sõrmust välja,  meiki timmin seni, kuni ise ka enda peegelpilti ära armun ja VÕIB-OLLA panen isegi kleidi selga. :D Igatahes otsisin välja mõned ilusad fotod, et insiratsiooni leida.

Need punahuuled ja lainerijooned on nii muinasjutuliselt kaunid. Sellist meiki ma endale kindlasti ei tee, sest ma pole ikka veel huulepulgaga eriline sõber. Oh, minu üks uusaastalubadus ongi osta endale korralik huulepulk ja seda ka kasutama hakata, äkki saab asja! :D Kes julgeb, proovige kindlasti mõnda punast huulepulka, sest see on meiesugustel kahvanägudel tõeliselt kena.
Glitter ja sära! No millal siis veel, kui mitte vana-aasta õhtul? Muidugi pole vaja nii dramaatilist meiki teha, ikka nii, et endal mugav oleks ja välja kannaks. Ma olen üsna kindel, et glitterigeeli kasutan kindlasti, ilmselt teen lainerijoone sellega.
Loomulikult ei saa ma kuidagi tumedat/suitsust silmameiki mainimata jätta (sellest kirjutasin ka siin). Silmameigi põhi tulebki raudselt tume ja viskan vähe glitterit juurde, et säravam oleks.  Mõtlen ka kunstripsmete peale, aga neid pole aastaid kasutanud, ei tea, kas julgen proovida. :)

Meeldejäävaid pidustusi!

You Might Also Like

4 kommentaari

 1. Head uut aastat!!!:) Mul sama- aasta viimasel päeval ikka täismeik ja midagi sädelevat selga. Ükskõik kas olen kodus või kuskil väljas. Muul ajal olen ma tegelikult väga tagasihoidlik meikija ning riietuja.:)

  VastaKustuta
 2. Ma nii lootsin, et näen siin päraiselt sinu aastalõpu meiki :D Ma sellel aastal ei teinudki meiki- oli väike-vaikne saunaõhtu ja kesse loll meigiga sauna läheb :D Ma määrisin endale hoopis Lumene turbamaski näkku :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Heh! :D No killukest mu meigist võid näha teises postituses siin: http://almaanatura.blogspot.com/2015/01/uueks-aastaks-valmistumine.html

   Kustuta