OMAHYRA MOTA

Ma ei tea, kas ma peaks ütlema, et Omahyra Mota on mu lemmikmodell. Ma ei ole otseselt tema karjääri jälginud, ei tea kõiki tema töid p...


Ma ei tea, kas ma peaks ütlema, et Omahyra Mota on mu lemmikmodell. Ma ei ole otseselt tema karjääri jälginud, ei tea kõiki tema töid peast. Ei huvitagi. Tean, et ta on dominikaanlanna ja jõudis nii kaugele, sest et Dios. Sündinud 30. november 1984. Instagrami saad siit uurida. 

Mingi hetk jäi ta lihtsalt mulle silma ja meelde ja nii ongi. Ta on huvitav ja erinev. Ma jumaldan tema androgüünsust ja ümberkehastumise oskust. Ta oskab olla usutav ja tõeline. Ta pole imal ja igav. Jätab lihtsalt nii jõhkralt ausa mulje, milllele mina vastu panna ei suuda. Ja selle ummamuudu  mehelikkuse kiuste ma pean ikkagi ütlema, et vot see on naine!


On teil ka oma lemmik välja kujunenud või mõni omapärane modell silma jäänud?

You Might Also Like

0 kommentaari