UUEKS AASTAKS VALMISTUMINE

Tahtsin uuele aastale vähe värskemalt vastu minna ja otsustasin üle poole aasta juukseid värvida. Mulle meeldib mu loomulik värv ka v...


Tahtsin uuele aastale vähe värskemalt vastu minna ja otsustasin üle poole aasta juukseid värvida. Mulle meeldib mu loomulik värv ka väga, aga juuksed on juba mõnda aega nii igavad ja ludud tundunud, ilusat lõikust ka pole. Varem olen kasutanud looduslikemaid värve, kuid seekord läksin poodi kindla plaaniga osta Garnier poolpüsivärv. Kahjuks seda Kaubamajas polnud, seega haarasin suvalised pakid, mille toon mulle meeldis. Valisin lihtsa ja odava. Kaalusin riiulite ees küll ka kallemaid looduslikemaid variante, aga õnneks olin veidi tõbine ja ei jõudnud seal lihtsalt kauem mõelda- ma olen ju otsustusvõimetu mõnikord, kui asjad ei lähe nii nagu plaanisin! :D

Ja kuna ma olin sunnitud elus esimest korda täiesti üksi selle värvimise protseduuriga hakkama saama, ostsin kohe 3 pakki värvi, nii igaks juhuks. :D Vedas, et ikka nii palju nutti jagus, et endale korralik kamm ka soetada. Arvasin, et see on vast veidi abiks, aga tegelikult tegi see asja ikka tohutult palju ladusamaks. Ma sain ainult 20 minutiga värvi pähe ju, täiega tegija! :D Kamm maksis minu arvates hinge hinda, 10 euri, aga on seda väärt ka. Pealegi leiab see nüüdsest kasutust ka palsami peale kandmisel.

Lõpptulemus sai täitsa okei, paar tooni tumedam, kui mu loomulik värv. Nägu ja muud kehaosad jäid ka üsna puhtaks. Voodipesul ja tekil kahjuks nii hästi ei läinud, lendasid kohe pessu! :D No see värv oli väga vedel ja tilkus igale poole. Värvisin diivanil, sest sinna oli peeglit kõige parem paigutada ja valgustus hea. Mingi aeg tundus küll, et oleksin terve toa pidanud ajalehtedega katma. :D Ja õudne ikka, kuidas need tavavärvid haisevad, jõhker! Alguses võttis täitsa pisara silma, nii vänge lõhn.


Ma otsustasin, et võtan julguse kokku ja näitan paari killukest endast ka. Pildikesed põhjalikust näo maalimisest. Kassike on üsna nõutu jaa, aga tema ongi muidu ka ilus! :) Nagu näha, siis kasutasingi glitterit, kuid väga tumedat silmameiki seekord ei teinud. Tahtsin, et põhirõhk jääks lainerile.Püüdke sel aastal lihtsalt paremad inimesed olla! :)

You Might Also Like

0 kommentaari