STELLARIUM BOX TOODETE ARVUSTUS

Olen nüüd juba paar kuud Stellarium Boxi tooteid katsetanud  ja lõpuks on aeg muljeid jagada. Boxist saab lisaks lugeda  siit . Fotod tu...

Olen nüüd juba paar kuud Stellarium Boxi tooteid katsetanud  ja lõpuks on aeg muljeid jagada. Boxist saab lisaks lugeda siit. Fotod tulid seekord imeliku sinise alatooniga, kasutasin vist vale programmi pildistamiseks. Mul on kõvasti arenguruumi selles osas. :D 


YADORA BODY PEELING. Õline ning parajalt tugev koorija. Kuna on valmistatud Surnumere soolast, siis võib kohati pisut kipitada. Pärast koorimist oli nahk mõnusalt sile ja õlikihiga kaetud. Võiks ju arvata, et kreemitamisvajadust enam pole, kuid minul hakkas nahk ootamatult tugevalt kiskuma ja haarasin ikkagi kehakreemi järele.AVON MEGA EFFECTS MASCARA.  Ma ei tea, võib-olla olen liiga konservatiivne, aga minu arvates on selline veider disain lihtsalt püüe uudne olla ja eristuda. Ei näe mingit mõtet leiutada uuesti asju, mis niigi hästi toimivad. Minu jaoks see toode ei õigusta ennast. Üldse mulle ei meeldi tuššide harjade puhul igasugu kummijullad ja kõverused ja pallikesed ja muu imelik kraam.

Tušš on väike junn, mul on suured käed- no me ei sobi kokku lihtsalt! :D Noh jah, eraldab hästi, aga silmaümbrus on korralikult ära mäkerdatud. Selle kasutamine vajab kindlasti harjumist. Tulemus jääb isegi mitme kihiga minu jaoks liiga lahja, tõesti üliloomulik. Ise kindlasti ei ostaks, aga oli huvitav proovida.AVON PLUMP POUT. Mentooline huuleläige, tekitab päris tugeva õhetuse. Õnneks see taandub mingil määral, aga mind ikkagi häirib. Võib-olla oleks suvel mõnus ja värskendav seda kasutada. Mulle ei meeldi ka see kleepumistunne. 

Samas toon on mulle väga meelt mööda, jahe heleroosa. Kui ma mõnikord tahan väga ilus olla, siis vast kannataksin ära selle kasutamise. Eei, tegelikult siiski mitte, see on mul ju algusest peale kasutuna sahtlis seisnud, keda ma lollitan. :D No vaatame, äkki ikka kevadel hakkan kasutama...MAX FACTOR XPERIENCE WEIGHTLESS FOUNDATION. Olen ainult korra proovinud, sest toon on minu jaoks hetkel liiga tume. Esmamulje on okei, aga täpsemalt oskan siis kommenteerida, kui nahk jumekam. Jääb sahtlisse suve ootama.HERVE LEGER ÉTÉ. Minu jaoks täpselt paras segu värskest ja magusast, ma ei oska lõhnu hästi kirjeldada. Üllatusin täna väga, kui parfüümi googeldades selgus, et see on samuti Avoni toode. Arvasin, et tegu on mingi hirmus glamuurse pudelikesega. Mitte, et nüüd lõhn kehvemaks muutus, aga tundsin, et illusioon purunes. :D Ainus väike miinus on see, et kork logiseb. Muidu kasutan rõõmuga.DIORSHOW MAXIMIZER. See peaks olema põhimõtteliselt ripsmetuši primer või ripsmepalsam vms. Minu jaoks jääb selle otstarve pisut segaseks. Loomulikult ma tean, et seda kantakse ripsmetuši alla, aga ma ei näe muutust lihtsalt. See on esialgu valge, kuid kuivades muutub praktiliselt läbipaistvaks. Ripsmed ei muutu pikemaks ega karv paksemaks. Tuši eemaldamisel ka mingit eelist ei märka. Kasutan ikka ära, aga ise kindlasti mitte iialgi ei ostaks.VESTIGE VERDANT MASK. Toode, mille pärast üldse boxi tellisin. Selle maski pärast ma viivitasingi arvustusega nii kaua. Sest see ei tööta, appi! Mul on tõeliselt kahju, et jälle nii läks. Mask, millest nii ülivõrdes ja suure kiitusega räägitakse, ei sobi minu nahale.

Minu poorid on enne ja pärast maskitamist samasugused, ma ei omistaks sellele maskile isegi puhastavaid omadusi. Ei olegi nagu üldse muutusi. Tunnen ainult, et nahk hakkab hirmsasti kipitama. Ainult maal seda ei juhtu, ilmselt on seal ikkagi vesi nii palju parem ja pehmem. Lisaks tekivad nahale pisikesed põletikulised täpikesed. Mõnikord muutub nahk ka nii pinnakuivaks, et tekib lausa ketendus, seega niisutust pole ollagi.

Mind natuke ärritab, et Vestige Verdanti kodulehel väidetakse, et mask sobib igale nahatüübile. Ei sobi! Lisaks jutt allergilise ja ülitundliku naha tervendamisest-ikka väga suured sõnad. Minu jaoks täielikult ülehinnatud moetoode. Eriti teades, et leidub tunduvalt odavamaid turbamaske. Mulle meeldib ainult see, et mask on nii tumedat värvi, lihtsalt naljakas on nagu tont mööda tuba ringi käia. :D

Üldiselt olen ikkagi rahul, et boxi tellisin. Isegi, kui paar toodet ei meeldi ja ei sobi. Kui ei proovi, ei saa ju teada ka. :)

You Might Also Like

3 kommentaari

 1. Mul mingi imelik nahk ja talvel sellele sobivat toodet pole justkui võimalik leidagi...mõtlesin ka selle Vestige maski peale, aga hetkel on rahast hullult kahju hakanud, aga kuna niii hullult on kiidetud peaks ikka ära proovima, ehk teeb mu rasuse-kuiva jms segusele nahale ka head...

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mina prooviksin siis sinu asemel hoopiski mõnda TurBlissi maski, sest neil on võimalik ka väiksemaid koguseid osta. Vaatasin just, et valikus on 60 ml mask hinnaga 9,90 eurot.

   Kustuta
 2. Küll on kahju, et ma varem ei sattunud seda arvustust lugema. Ostsin ka VV maski. Kui päev otsa päikese käes olla ja soolases vees ilma seda maha pesemata kümmelda, kas siis ei muutu nahk nii kuivaks kui sellega. Minu naha keeras see mask korralikult nässu, ilmselt tasakaal läks paigast ära. Samas olen määrinud seda saunapäevadel abikaasa suurepoorilisele ninale ja selle olukorda on see küll parandanud. Samas ise olen rumal ka, kui jäin uskuma, et sobib kõigile. Sellist ilutoodet pole olemas.

  VastaKustuta