MINUST #2

Mulle meeldib maalida ja joonistada. Ideaalis peaksin siis olema üksi, kuulan muusikat ja tegutsen-parim teraapia. Joonistanud olen n...


Mulle meeldib maalida ja joonistada. Ideaalis peaksin siis olema üksi, kuulan muusikat ja tegutsen-parim teraapia. Joonistanud olen niikaua, kui mäletan. Väiksena oli see mu lemmiktegevus. Mu naabritüdruk ja parim sõbranna oli vahel nii tüdinud sellest.:D Paberit kulus ikka pakkide viisi.

Mul on ülimalt hea meel, et mul oli nii hea vanaema, kes paljud joonistused kokku kogus ja köitis. Maal on siiani kõik need paksud mapid alles. Ka koolis sirgeldasin väga palju, sest tundides oli igav. 

Kõige rohkem meeldib joonistada nägusid. Vahel joonistan mõnelt fotolt maha, vahel läheb fantaasia paberile.

***

Ma joon palju teed. Mul on suur teetass. Selle maht on umbes pool liitrit. Päevas joon umbes 4-5 tassitäit. Väga armastan ravimteesid, tavalist musta teed joon väga harva. Tee annab sooja ja on nii mõnus.

Mul on selline kiiks, et kallan keeva vee tassi, kus on teekotike ja siis lasen kraanist külma vett peale:D Ma ei saa ju tulist teed juua ja ma ei kannata ootamist! Suvel joon tee asemel vett. Ma kindlasti pean päeva jooksul normaalselt vedelikku tarbima, muidu on õhtul kehv olla, nagu lämbuks vms.

***

Ma ei söö väga paljusid asju. Väiksena elasin vist ainult tee ja võisaia peal.:D Käisin isegi paar korda psühholoogi juures sellepärast. Seal selgus, et tegelikult pole hullu midagi. Ma söön mitmeid asju ainult kindlal viisil. Näiteks olen eluaeg sibulat vihanud ja selle igast toidust välja nokkinud. Samas burksi või wrapi vahel on see imehea.

Ainsad maitseained, mida vajalikuks pean, on sool ja pipar. Ülejäänud misiganes eksootiline jura on minu jaoks täiesti mõttetu ja kaotab toidu ehtsa maitse ära. 

Ja ma söön palju! Lemmiktoite söön ikka süümepiinadeta mitu portsu. Kõige suurem nauding on süüa vaadates samal ajal telekast mingit kokasaadet ka veel! :D

***

Vene keel meeldib mulle. On nõrk, kuigi keelevaist on hea. Keskkoolis tahtsin seda isegi lõpueksamiks valida, mõtlesin, et äkki motiveerib veel rohkem õppima ja saangi selgeks selle. Õpetaja muidugi vaatas mind selle peale nii, et ma olen vist nupust nikastanud. :D

Vene keel pole mu kodukeel ja ma pole vene päritolu, aga hirmsasti tahaks seda osata. Palju lihtsam oleks nii.

Mäletan, et kui see aine koolis tuli, olin ühest asjast väga häiritud. Nimelt mina olin kuulnud sellist sõna nagu "karašoo", aga tegelikult algab see sõna ju hoopis h-ga. Mul oli väga raske sellega harjuda. :D Veel nooremana arvasin, et vene keel on see, kui kirjutada eesti keeles vene tähtedega. Suht tark laps ikka! :D

***

Ma võin terve päeva läpparis istuda. Selle asemel, et raamatut lugeda või joonistada, õudne! Mul on vist väikest viisi sõltuvus... Ei tea kah, sest ega ma siis niisama ju ei istu seal! :D Ma teen nagu uurimistööd koguaeg. Uurin erinevate toodete ja komponentide kohta näiteks, see on nii meeletult põnev.

Kõige hullem on see, et need olulised toimingud, mida kindlasti tahtsin netis teha, ununevad kohe, kui arvuti lahti teen. :D

***

Mul ei ole sellist klassikalist ilusat naiste ridiküli. Kui on vajadust, kasutan mingit riidest õlakotti. See kuulus varem mu nooremale õele ja on vist päris vana. Aga käib kah!:D

Pidulikumal puhul kasutan ühte väiksemat õlapaelaga käekotti, mille sain miljon aastat tagasi jõuludeks. See on nahast ja algul ta mulle nii palju ei meeldinudki, aga nüüd saab üha armsamaks ja leiab kasutust küll. :)

Rahakotti kasutan ka üliharva. Mulle ei meeldi see lollakas euro ja see, et taskud on mingeid peesosid täis koguaeg. Kaart on palju mugavam ja üldjuhul mul polegi kunagi sularaha käes.


You Might Also Like

2 kommentaari

 1. Hehee:) Ma ka soola ja pipra usku. eksootikat võin maitsta ikka kui keegi teeb ja pakub, aga ise mässama küll ei hakka (igasugu suhi-vushid ja mushid:P) Mina olen oma vene keele oskuse rooste lasknud ja kahetsen seda sügavalt. Aru saan, aga ise rääkida - märtsis oli ühe töö tõttu vaja rohkem vene keeles suhelda ja no jubedus kuubis oli see minu rääkimine.:S Kiidan Su kunstioskust. Eriti meeldib rohelistes toonides portree!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Pidin isegi hiljuti vene keeles suhtlema ja no täiesti õudne. Täpselt sama seis mis sul. Ma arvasin, et ma ikka midagi oskan, aga noh, reaalsus on karm... :D
   Tänan, see roheline on ka minu enda üks lemmik! :)

   Kustuta