GARNIER MITSELLAARVESI

INCI: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide. GARNIER...INCI: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide.

GARNIER MICELLAR CLEANSING WATER (400ml-7,5 euri). Mitsellaarveed on väga popid viimasel ajal. Kui ma poes Garnieri soodukat nägin, mõtlesin, et prooviks kah siis ära, saan teada, mis selles siis nii erilist on.
Põhimõtteliselt on see nagu lõhnatu näovesi. Selle erinevusega, et eemaldab kenasti kogu meigi. Mulle ei meeldinud algul see, et mu nahale jäi õrn vahukiht. Tekitas tunde, et nahk pole ikka päris puhas ja tahtsin näo veega üle loputada. Siis aga mõistsin, et ma vist lihtsalt laristan ja see tekitas liigset vahtu. :D Pudel on ju tavapärasest kaks korda suurem.

Kasutan seda enamasti hommikuti. Kui olen meigitud, siis õhtul eemaldan sellega suurema osa jumestusest ja seejärel pesen näopuhastuspiimaga näo üle. Nahal pole mitte mingeid muutusi märganud, sama seis. Ma olen ainult mõtlema hakanud, et kas see on ikka nii vajalik toode. Minule vist mitte, sest ma võtan hea meelega aega, et hommikusi ja õhtusi ilurituaale läbi viia. Mul ei ole kunagi nii kiire ja ma pole nii laisk, et ma peaks nüüd ainult ühe tootega oma näonaha puhtaks saama.
Pean mitsellaarvee suht ruttu nüüd ära kasutama, sest mu armas väike lõvipoeg suutis selle pudeli laualt maha ajada. Kork läks katki ja enam korralikult kinni ei lähegi. Ise olen süüdi, et selle nii ahvatlevalt laua nurgale jätsin, mitte oma kohale ei pannud. :D Seega ma võiks öelda, et pakend peaks tugevam olema, aga noh, ega see pole ju mõeldudki põrandale loopimiseks. 

Endale uuesti ei osta. Kui aga tegutseksin näiteks aktiivselt jumestamisega, siis oleks see väga hea ja soodne abimees, et enne meiki kliendi nägu puhtaks saada.
________________________________________________________________________
[Mul on täiega piinlik, et fotod on praegu sellised, nagu nad on. Need täpid ja kiud piltidel on sellest, et tolm on vist sattunud objektiivile või kaamera sisse. Kahjuks ma ei oska seda asja parandada ja puhtaks saada. Olen üritanud, aga asi on hoopis hullemaks läinud. :( ]

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. See vahukiht häirib mindki ja mitte ainult Garnier vee puhul. Ka nt Bioderma kipub vähemalt minu nahal kergelt vahutama, aga tunduvalt vähem kui Garnier või L'oreal.

    VastaKustuta