MADARA VEDELSEEP

INCI: Aqua, Coco Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Rosa Damascena Flower Water*, Betaine, Glyceryl Oleate, Pyrus Cydonia Fruit Extract*, C...


INCI: Aqua, Coco Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Rosa Damascena Flower Water*, Betaine, Glyceryl Oleate, Pyrus Cydonia Fruit Extract*, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Aroma** Limonene**, Linalool**
*ingredients from Organic Farming
**Natural essential oils

VITALISING SOAP (250ml-9,8 euri). Madaralt olen varem proovinud ainult rulldeodoranti, millest võid lugeda siit. Selle seebi ostsin, kui Madara Eesti veebipoe avas. Kogu kaup oli 20% soodsam ja mul oli just duššigeel otsa saamas. Küdooniaga kehaseep peaks nahka õrnalt, kuid sügavuti puhastama. Kehaseep on veider nimetus minu meelest, aga just nii on kodulehel kirjas. :D

Olen täiesti nõus sellega, et seep peseb naha hästi puhtaks ning ei kuivata. Nahk jääb mõnusalt sile, pehme ja värske. Püüdsin kreemitamata olla, aga nahk hakkab ikka kiskuma veidi . Kuigi ma ei arva, et see on seebi süü. Vesi, kuramus, on üksi kah nii kare, et kuivatab nagunii nahka.


Kirjelduse järgi peaks seebil olema värskendav puuvilja aroom...Õõõ, ei ütleks. Mulle meenutab pigem haiglalõhna.:D Samas on aroom väga õrn ja seda praktiliselt polegi tunda. 

Vahule läheb ilusti ning see vaht on õhuline ja kerge, kuid tihe. Mitte selline kreemjas, aga sametine küll. No ma ei tea, vaht on ikka oluline asi, aga kirjeldada on raske. :D Igatahes väga meeldib.


Madara pakendid on minu meelest super ilusad! See roheline värv on nii lummav ja värske ja tekitab kohe kujutluspildi loodusest ja kõigest heast-paremast, mis sel meile pakkuda on. Mulle meeldib, kui potsikud on stiilselt värvilised. Üks miinus on siiski sellel konkreetsel tootel. Minu pudeli pump on vigane ja sealt immitseb seepi läbi. Muidu on kõik okei.

Ma vist päris täishinnaga ei raatsiks seda kehaseepi uuesti osta. Kui mõne eurtsi alla saaks, siis läheks käiku küll. :D

You Might Also Like

0 kommentaari