MEIGI-INSPIRATSIOON SUVEKS

Kuna täna olen suht tõbine, siis tuleb ainult pildipostitus. Mulle on viimasel ajal väga meeldima hakanud hästi loomulik meik, just meig...


Kuna täna olen suht tõbine, siis tuleb ainult pildipostitus. Mulle on viimasel ajal väga meeldima hakanud hästi loomulik meik, just meigipõhi. Kumav, isegi läikiv tulemus on nii kaunis ja värske. Läbipaistev ja õrn meik sobib suvesse ka imehästi. Tahan ise ka seda katsetada, sest üldiselt ma eelistan pigem katvaid jumestuskreeme. 

Ma arvan, et ma segan edaspidi jumestuskreemi primeriga. Vaatan, kuidas töötab. Lisaks tuleks üks hea highlighter kindlasti osta. Ja siis äkki veel üks mineraalpuuder, mis jätab naha kenasti kumama...Ja siis võib-olla mingi näosprei ka.:D
 Kuidas teile selline jumestus meeldib?

You Might Also Like

0 kommentaari