L`ORÈAL MITSELLAARVESI

INCI: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Polyaminopropyl Biguanide L`ORÈAL S...

INCI: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Polyaminopropyl Biguanide

L`ORÈAL SKIN PERFECTION MICELLAR WATER (200ml-6 euri). Kui pidin koolilõpumeike tegema minema, mõtlesin, et proovin siis selle mitsellaarvee ka ära.

Algul ma ei osanudki mingit vahet võrreldes Garnier`i veega (arvustus siin) leida. Mida rohkem enda nahal kasutanud olen, seda rohkem olen aru saanud, et mulle meeldis Garnier`i mitsellaarvesi rohkem. See eemaldas tunduvalt paremini ripsmetuši ning jumestuskreemi. Nagu sulatas meigi paremini lahti.  L`Orèali vesi sellega millegipärast nii hästi hakkama ei saa.

Lisaks olen toodet ainult paar nädalat ehk kasutanud ja juba on pool pudelit otsas. Garnier`il oli suur pudel ja seda ikka laristasin lausa, aga ikka ei tahtnud otsa lõppeda. 

Ilmselgelt eelistan mina Garnieri mitsellaarvett. See vist lihtsalt siis klappis minu nahaga paremini. Ei saa öelda, et L´Orèali oma halb on, aga tundub nagu lahjem või nii...Ausalt öeldes ma ei uskunud, et neil üldse mingi vahe olla saab. Huvitav, kui hea see paljukiidetud Bioderma vesi siis veel on?


Kas teie ka erinevatel mitsellaarvetel kuidagi vahet tajute?

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Sellel ja Garnieri omal ma vahet ei tajunud- ainult hinna ja koguse vahet. Koostis ongi neil praktiliselt sama. Mõnedel mitsellveedel on lõhnaained sees- nt Bioderma Hydrobio vms (sinise korgiga) on üsna tugeva lõhnaga, COrine de Farme oma lõhnas lilleliselt. Mõned jätavad naha tugevalt kleepekaks - nt Lirene, Eveline. Kõige jubedam on olnud Bio Secure oma- haises, vahutas, hiljem nahk naksus lausa. Kõik minu seniproovitud mitsellveed justkui "vahutavad"- mõni vähem, mõni rohkem. Mõni kohe nii palju, et kui peale puhastust hakkad kreemi nahale määrima, siis kogu kupatus lööb vahule nagu määriks mingit raseerimisvahendit nahale (nt sellesama Bio Secure ja Eveline ja Green Nature omaga on mul nii juhtunud). Kõige vähemvahutavam on minu kogemuse järgi just Bioderma Sensibio.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi, tänan nii põhjaliku kommentaari eest! Sain kohe palju targemaks. :)

      Kustuta