ORIFLAME NÄOPABERID

OXYGEN BOOST FACE BLOTTING TISSUES (4,5 euri). Taolisi rasuimavaid pabereid ei olnudki ma varem proovinud. Töökaaslasel oli pakike kaas...


OXYGEN BOOST FACE BLOTTING TISSUES (4,5 euri). Taolisi rasuimavaid pabereid ei olnudki ma varem proovinud. Töökaaslasel oli pakike kaasas ja ma loomulikult tahtsin ka ära katsetada. Asi lõppes sellega, et tellisin endale kohe 3 pakki! :D Nii palju ma siis paki eest ei maksnud ja hetkel on Oriflame`i kodukal nende hind ainult 2,19 eurot. Ma ei tea muidugi täpselt, mis süsteemiga see tellimine sealt käib.

Pakend on mugav, parajalt pisike ja kena ka. Väga meeldib, et kaanel on kleeps, millega saab suurema vaevata selle õhukese paberi kätte. Ja pabereid on pakis 50.


Igatahes need paberid toimivad tõepoolest hästi. Imavad igasuguse üleliigse rasu ja nahk jääb täiesti matt. Sealjuures meik jääb kenasti oma kohale. Varem olen vajadusel lihtsalt salfaka (või käeseljaga :D) otsmikult ja ninalt rasu ära tupsutanud, aga sedasi kaob ka osa jumestuskreemist ning tulemus pole nii matt. Mulle ei meeldi eriti päeva jooksul puudrit näole kuhjata ja tegelikult mul pole isegi kompaktpuudrit. Pigem eemaldaks rasu, kui lükkaks pahtlit näkku juurde. :D 

Mõni jumestuskreem on ka selline raskem ja nahk jääb läikiv ja rasune kohe kui kreemi nahale kannan. Mõnikord käingi meiki tehes naha selle paberiga üle ja alles siis kannan puudri peale. Näiteks hetkel kasutan ikka oma Jane Iredale BB-kreemi (sest ma ei raatsi seda minema visata) ja see hakkab rasusemates piirkondades päeva jooksul ikka hullusti läikima.

Noh, pilt räägib enda eest. Täpselt pool laupa käisin paberiga üle ja vahe on ju ilmselge.Täitsa lahe leid! :)


You Might Also Like

0 kommentaari