PLÄRA JA COLGATE SMILE

Jou-jou, mul on ka väikest viisi suvi ja teised rütmid. Ehk siis püüan oma lubadusi täita ja (enamasti sita ilmaga :D ) vabadel päevadel...


Jou-jou, mul on ka väikest viisi suvi ja teised rütmid. Ehk siis püüan oma lubadusi täita ja (enamasti sita ilmaga :D ) vabadel päevadel palju õues olla ja ringi trippida. Ma ei tahtnud tegelikult nii pikka pausi siia teha, aga noh...Pikad tööpäevad ja suvi on oma töö teinud. Igatahes, näpud sügelevad juba tükk aega. 

Ma olen saanud tervelt ühe päeva sel suvel päevitada ja päriselt rannas olla ja ujuda ja kõik jutud. Südasuvi on käes juba!!! Mul on selline tunne, et sel aastal jääbki suvi vahele. Aga selle eest püüangi siiski rohkem end tuulutada nagu plaan oli.

Nii, siis mul on veel hull valu silmade laseroperatsioon ära teha. Olen ikka juba pea 10 aastat sellest vaikselt mõelnud, aga asi on jäänud pigem unistuse tasemele. Nüüd aga käisin mõni nädal tagasi uuringutel ja olen sobilik kandidaat. Saaksin isegi järelmaksu ja nüüd nuputangi, kuidas võimalikult palju raha kokku hoida. Ilmselt tulebki seda ilumaailma arvelt teha...Või siis lisatöö otsida.

Uurisin ka Riias tehtava odavama opi kohta, aga sinna siiski ei lähe. Nimelt tehakse seal oppi nii, et lõigatakse silma pealt see kiht ära ja siis alles tehakse laseriga. Jubeee, see on ju nagu õudusfilmis! Mul on niigi hirm selle opi ees ja selline iganenud  lihunikuvärk on minu jaoks täiesti välistatud! :D Maksan pigem topelt ja söön ainult turbokaid.


Üldiselt tunnen, et olen kuidagi õnnelikum, sest mul on õnnestunud see liigne muretsemine jätta ja olen vabam. Ma mõtlen, et see ringi liikumine ja vaheldus ja vabade päevade nautimine muskaga on väga hästi mõjunud. Mul on nagu mingid perioodid, kus ma kaon kuskile ära ja olen hale äbarik ja lihtsalt kulgen tühja. Aga siis ma jälle ärkan ja kõik hakkab iseenesest hästi toimima ja hing on positiivsust täis. Tekivad igasugu toredad mõtted ja lihtsalt tunnen elust rõõmu. 

Ma vist peangi ise end rohkem tagant sundima. Mulle ei meeldi eriti inimeste keskel olla, aga samas see mõjub mulle suurepäraselt. Peab ikka aeg-ajalt koopast välja ronima ja suhtlema. Ma tahan jah palju üksi olla, aga samas ma olengi vist iseenda suurim vaenlane, seega ma ei tohiks üldse nii palju üksi olla. :D Novot, poleks arvanudki, et oma jutuga sellise tõdemuseni jõuan.

Ja mingi aeg pakuti mulle ka Colgate valgendavat hambapastat. Proovisingi, ma olen ju suitsetaja ja valgendamine kulub ikka ära. Ma ütleks, et ise ei ostaks neid asju. See valgendav efekt ongi nagu ühekordne. Et pärast esimest pesu tunduvad hambad valgemad, aga siis enam midagi ei muutu. Ma tegin isegi pilte iga nädala tagant, et siia üles panna ja muutust näidata ja et endal parem oleks jälgida.:D Sellepärast nii kindlalt teangi, et lahja värk, aga eks ta sedasi ongi mõeldud vast.


Kuidas säästa raha ja saada pruuniks, ah?

You Might Also Like

3 kommentaari

 1. Töötad kuskil ilumaailmas? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Jah, hetkel olen ühes kosmeetikapoes konsultant.

   Kustuta
 2. Kasutan neid ning olen väga rahul =)

  VastaKustuta