HETKE SOOVID #1

Mõtlesin, et kuna ma ju koguaeg tahan midagi, siis hakkan kah neid wishliste vorpima. Päris huvitav, õppisin jälle midagi uut ära :D ...

Mõtlesin, et kuna ma ju koguaeg tahan midagi, siis hakkan kah neid wishliste vorpima. Päris huvitav, õppisin jälle midagi uut ära :D


1. REAL TECHNIQUES BLUSH BRUSH. Mul ei ole normaalset põsepuna pintslit. On mingid vanad räbalad ja siis RT Expert Face Brushi, aga see ikka ei meeldi mulle põsepuna pealekandmiseks. Kuna üldiselt olen selle firma pintslitega rahul, prooviks sellegi ära.
2. ZAO COMPACT FOUNDATION. Otsisin siin ükspäev talveks head uut meigipõhja ja voila! Leidsin sellise variandi ja olin kohe kindel, et see ongi see õige! Sest see on puhas kraam ja sisaldab uskumatult palju skvalaani-see rahustab nahka. Juba kujutan ette, kui hea nahal talvel on :)
 3. NURME GREIBI IHUPIIM. Täitsa uus asi, tuleb järgi proovida. Ma tegelikult  veel pole täiesti kindel, kas ikka tahan seda, sest see on siiski ihupiim.Kardan, et mu kuiva naha jaoks on sellest vähe. Olen kaalunud ka mango kehavõid, aga see ei lõhna üldse hästi...ja äkki jääb liiga rasvane kah.
4. PET ANGEL BRUSH.  Mul endal on nendest pusaharjadest suht savi olnud koguaeg, aga kui kogemata seda lemmiklooma harja nägin, siis mõtlesin küll, et seda tahaks oma miisule kohe ruttu. Nii armas ju! :)
5. ALVA ROLL-ON DEODORANT. Mul on tavaline kristalldeodorant ikka seisma jäänud. Ei viitsi selle veega üldse lödistada. Kuskilt mulle just see roll-on meelde jäi ja kavatsen ära proovida.
6. NAJEL DEAD SEA MUD. Seda maski nägin Umami poes juba mitu kuud tagasi. Siiamaani võtan hoogu, et minna ja ära osta. Puhas laiskus...aga ma ostan ta ausalt ära varsti :D

Olete siit midagi proovinud?

You Might Also Like

0 kommentaari