ILUANKEET #9 GRETE

GRETE (23) 1. NAHATÜÜP. Ma arvan, et mul on näonahaga üsna vedanud. Ebapuhtuseid palju ei esine, küll aga on mul põsel ÜKS suur komedoon, ...GRETE (23)

1. NAHATÜÜP.

Ma arvan, et mul on näonahaga üsna vedanud. Ebapuhtuseid palju ei esine, küll aga on mul põsel ÜKS suur komedoon, mis elab seal enda üksildast elu. Enne “punaseid pühi” leiab ikka ninal mõne veidriku, millele tuleb kohe küüned taha ajada. Ja ega me eestlased saa ilma kuperoosata, jeeeee! Üldiselt olen rahul!

2. NÄOHOOLDUSRUTIIN.

Olen ilge laiskvorst, mis puudutab näo niisutamist ja puhastamist. Mu näohooldusrutiin keskendub tihtipeale pigem tagajärgede likvideerimisele kui nende ennetamisele. Kindlasti võtan õhtuti meigi maha (võin olla sigalakku täis ja õhtust mitte midagi mäletada, aga hommikul ärkan ikkagi ilma meigita). Meigi eemaldusel kasutan silmadele õli baasil meigieemaldajat ja näole meeldib kasutada meigieemaldus salvrätikuid. Aa, ja Bruno Vassari toonikut kasutan kah.

3. MILLE JÄRGI VALID KOSMEETIKAT?

Üldiselt üritan hoiduda toodete puhul igasugusest jamast (Garnier, Nivea jms), aga vahepeal ei ole pääsu. Jälgin koostist kaa, eriti selliste toodete puhul, mis imenduvad või jäävad nahale kauemaks. Näiteks näomaskide puhul olen väga hoolikas. Mis puudutab dekoratiivkosmeetikat, siis loen hulganisti arvustusi. Youtube’s leiduvate arvustuste najal põhimõtteliselt enda tooteid valingi. Muidugi valin suure osa tooteid ka trendide, hetke kiiksude ja emotsioonide ajendil - 130% naine, mis puudutab allahindlusi. :D

4. KÕIGE KALLIM ILUOST?

Ma pean tõdema, et mul ei ole väga kalleid ilutooteid. Ma olen väga analüütiline, mis puudutab suure summa kulutamist ühele tootele. Kõige kallimad tooted olen ma tegelikult üldjuhul saanud kingituseks. Näiteks Bruno Vassari tooted või Bvlgari pärlpuuder, mida ma ei ole peaaegu üldse kasutanud, ja mis maksis kuskil 40€. Korduvalt olen ise ostnud Cresti hambavalgendus plaastreid (50€ pakk), millega ma olen väga rahul.

Ma olen nõus kulutama raha basicule (ripsmetušš, jumestuskreem, pintslid, kulmuvärv, kontuur+highlight, lainer), ent uusi tooteid soetan alati pärast pikka kaalumist ja arvustuste lugemist. Dekoratiivkosmeetika puhul leian, et nii palju on olemas odavaid alternatiive (odava puhul mõtlen seda, et kui Anastasia Beverly Hillsi huulepulk maksab $25+, siis NYXi huulepulgad on kuskil $10). Ühte punasesse ja nude’i huulepulka (basics once again) võiks investeerida, aga that’s all.

5. DEKORATIIVKOSMEETIKA LEMMIKUD.

Jumestuskreemidest on L’Oreal True Match vana lemmik - siidine, hästi kattev, kerge, poolmatt tulemus. Peitekreemidest üllatas väga Bourjois Healthy Mix. Ripsmetuššidest meeldib mulle endiselt Maybelline Rocket (mis sest, et Alma seda tušši vihkab). Ja abielluksin ma Real Technique’i pintslitega, ilma milleta ma jumestust teha ei oskaks ega tahaks.

6. KUI SUURT RÕHKU PANED JUMESTAMISELE?

Jumestamisel on suur roll minu elus. Mul pole probleemi ennast ilma meigita näidata, aga kuna hommikune jumestamine aitab mul rahulikult ärgata ja päevaks vaimu valmis seada, siis ma meigin ennast ikkagi igapäevaselt. Meigipõhi, kerge kontuur, kulmud ja ripsmed on üldjuhul ikka MUST. Enamjaolt teen ka laud ja huuled sinna otsa. Jumestus annab enesekindlust ja enesekindel naine on ilus naine, eksole! Üritusele või peole ma ilma meigita vist ikka ei läheks. Arvatavasti tunneksin ennast lihtsalt ebamugavalt ja natukene alasti.

7. KUI PALJU JÄRGID MEIGITRENDE?

Ütleksin, et jälgin päris palju, mis jumestuse osas moelavadel ja ka mujal maailmas tänavapildis toimub. Kuna ma olen igapäevane meigi kasutaja, siis otsin alati uusi põnevaid ideid, seega päris palju katsetan ka enda peal. Kevadel/suvel näiteks meeldis mulle ilgelt Diori pastel eyeliner stickers, mis käsimüüki Eestis ei jõudnud, aga millest inspireerituna sai ostetud vist kõikvõimalikke värve silmapliiatseid ja lainereid.

8. KAS KÜLASTAD KOSMEETIKUT?

Ei külasta. Ma ei usalda inimesi (kes on oma ala professionaalid, hehe). See minu täielik kiiks, aga ma ei käi kosmeetiku ega ka juuksuri juures. Kulmud kitkun, vahatan, värvin keemiliselt ise. Sügavpuhastust näole peaks tegelt minema tegema. Hmmm...

9. LEMMIK NAHAHOOLDUSTOODE.

Rafineerimata kookosrasv. Ma ei ole siiani leidnud paremat niisutajat, raseerimisvahendit ja juuksemaski. 100% naturaalne, super kasulik ja nii hea lõhnaga. Iga kord kui ma pärast dušši enda keha sellega üle käin, siis jääb nahk nii pehmeks, et ma ei oska kuidagi olla.

10. KUI ON MIDAGI OLULIST KOSMEETIKAMAAILMAGA SEOSES ÖELDA, ANNA MINNA!

Pange hullu, mis puudutab meigiga mängimist ja uute toodete katsetamist. Kandke musta huult päise päeva ajal ja kui tahate, võõbake kulmud roosaks. Sealjuures pöörakem rohkem tähelepanu endale ja vähem teistele.
 
Grete blogi saate lugeda SIIT.

You Might Also Like

0 kommentaari