AROOMIDE LUMMUSES

Mulle on alati meeldinud kõik, mis loob kodus hubase õhkkonna. Eriti lihtne on seda saavutada näiteks küünalde põletamisega. Eelmisel t...


Mulle on alati meeldinud kõik, mis loob kodus hubase õhkkonna. Eriti lihtne on seda saavutada näiteks küünalde põletamisega. Eelmisel talvel põletasingi igal õhtul küünlaid. See tõi tuppa soojust ja nagu lohutas pimedal ajal. 


Umbes pool aastat tagasi avastasin Tasku keskusest Lavende leti. Esialgu ostsin sealt paar imeliselt lõhnavat seepi. Sellist ruumilõhnastajat olin ka juba mõnda aega soovinud ning ühel päeval andsin kiusatusele järele. Nii hea on koduuksest sisse astuda, kui meeldiv aroom tervitab :) Sealt saab osta ka täitepudeleid, väga hea variant.


Aroomilamp on pärit The Body Shopist, samamoodi ka kaks vasakpoolset aroomiõli: Frosted Plum ja Glazed Apple. Frosted Plum meeldis mulle pudelist nuusutades rohkem, aroomilambis muutus palju imalamaks, tuleb tagasihoidlikult doseerida. Glazed Apple on ülihea lõhnaga, täpselt selline natuke hapukas, nagu mulle meeldib. 

Stendersi lavendli essentsiõli on värske ost. Panin seda hoopiski paar tilka padjale, ja magasin tõesti hästi sügavalt. Vist hoiangi edaspidi ka "rahustiks" hoopiski ning ei hakka lambis põletama.

Magusa apelsini eeterlik õli on päris vana, ei mäletagi, mis kavatsustega ma selle ostsin. Igatahes ergutab ja teeb meele rõõmsamaks. :)

Aroomilamp on sel talvel küll iga päev töös olnud. Ostsin paar kuud tagasi Jyskist sajase teeküünaldepaki ja mingi kolm küünalt on vist alles :D


Stendersi lõhnakotike on ka kõigest paari päeva tagune ost. Armusin sellesse aroomi kohe, see sireli ja piibelehe lõhn on niiii hea! Kott ripub mul magamistoas, pole liiga tugeva lõhnaga, et häirima hakkaks.

Ja nagu sellest kõigest veel vähe oleks, põletan ma loomulikult aeg-ajalt ka lõhnaküünlaid. Vahel harva ka viirukeid, aga kuna need ikkagi väga intensiivsed, siis tihti ei taha, eelistan muud kraami.

Ma ei tea, miks need aroomid mind nii tugevalt mõjutavad, aga ma olen küll täiesti sõltuvuses :) 

You Might Also Like

0 kommentaari