KULMUUUUD

Seda postitust ma olen planeerinud reaalselt mitu kuud juba. Kasvatasin oma kulme välja, et Browbari minna, tegin pildid enne-pärast. Nüüd ...

Seda postitust ma olen planeerinud reaalselt mitu kuud juba. Kasvatasin oma kulme välja, et Browbari minna, tegin pildid enne-pärast. Nüüd vaatan, et suht mõttetud fotod, mingit muutust nagu polegi näha ju. Hea küll, keskenduge jutule siis.

Lisaks tahtsin ma minna ka kulme vahatama, et ikka täiuslik kulmupostitus teha. Kosmeetik aga vastas mulle sellepeale, et ei ole pointi ju. Nojah siis :D


ISE TEHTUD. Kulme värvin keemiliselt siis, kui tuju tuleb. Võib-olla korra kuus. Kasutan ma-ei-tea-mis-firma värvi, mis on ülisuures tuubis :D Oluline on see, et toon on Graphite ehk siis mingist punasest alatoonist pole haisugi. Ilus, hallikas tumepruun. Kui väga kaua peal hoida, siis on must.

Kitkuda mul tõesti tegelikult eriti midagi polegi. Seega mõistan väga hästi, miks mind vahatamisse ei võetud :D Kuna ma olen kulme korrigeerinud mingi pool oma elu juba peaaegu, siis kasvavadki ainult üksikud tumedad karvad väljaspool kulmupiiri.

Kitkun alati kõik nii puhtaks kui saab.


BROWBAR. Täispakett-modelleerimine, värvimine, niiditamine. Alustati kulmude modelleerimisest. Valge pliiatsi ja spaatli abil tõmmati kulmude ümber jutid-märgiti ära kulmude algus ja lõpp, kõige kõrgem punkt. Suht naljaks oli see sigri-migri mu näos :D 

Siis pandi tool lamavasse asendisse. See oli mu pikkuse tõttu veidi ebamugav, sest toolil puudus nagu see osa, mis jalgu toetaks.

Seejärel hakati niiditama, kõigepealt kulmude pealt, siis kahe kulmu vaheline osa. Kui lau poolt hakati niiditama, siis pidin ise kulmu üleval hoidma. Ja oiblinn, see oli täitsa valus protseduur! :D Võttis ikka silmad korralikult märjaks. Naljakas ja mõnus tunne ka samaaegselt.

Värviks pakuti tumepruuni, olin nõus. Uuriti ka, mis värviga varem on tehtud ja siis segati ikka halli ka hulka :) Kanti värv peale, lasti mõjuda mõnda aega. Eemaldati värv. See värv, mis oli nahale sattunud (kulmupiirist välja) eemaldati vist mingi spets vahendiga, et tulemus puhtam ja konkreetsem oleks. 

Siis kitkuti pintsettidega veel alles jäänud üleliigsed karvad ja LÕIGATI ka. :D Seda ma pole ise varem teinud, ega kindluse mõttes julgekski eales:D Nahale kanti ka aaloegeeli, et punetust alandada.

Küsiti, kas soovin, et nahalt värv eemaldatataks, et loomulikum oleks. Ma ei näinud vajadust. Uuriti, et kas peitepliiatsiga teeks. Ma ei soovinud. Öeldi, et parem ongi, siis saab nahk hingata ja punetus ei olnud nii hull ka. 

Kulus umbes 20-25 minutit ja maksis 18 euri.

Üllatas see, et kohtvalgustit ei olnudki üldse. Mõned üksikud karvad, mis oleks pidanud ka eemaldama, jäid alles. Heledad beebikarvad samamoodi. Täiesti puhtaks ei saanud. Perfektsionistina ootasin muidugi veatut tulemust sellise raha eest. 

Pisike koht, väga sõbralikud teenindajad. Kogemuse võrra rikkam jälle. Aga jah, mingi lisalambi võiksid nad sebida endale sinna :D

Ise tehtud on ikka hästi tehtud :)

Mida teie oma kulmudega teete?

You Might Also Like

3 kommentaari

 1. Päris huvitav lugemine. Kirjutasin ka ise oma blogis hiljuti kulmudest ja ühest salongist. Loodan leida mône eriti hea hinna-kvaliteedi suhtega salongi. Kas sa soovitad sinna minna või pigem mitte?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Soovitaksin ikka, kui hind pole probleem. Mina käisin Tartu omas, aga eks palju sõltub ju ka konkreetsest tegijast, mitte ainult ettevõttest :)

   Kustuta
 2. Nii hea postitus, olen ka just viimasel ajal kaalunud just sinna kulme tegema minna, kuid nüüd veel natuke kaalun. Aga sooviks selle niiditehnika kunagi siiski ära proovida. Mulle muidu meeldib ka kui beebikarvad on eemaldatud.

  VastaKustuta