SÄRA ANDEV NÄOHOOLITSUS TEIRI ILUSALONGIS

Mul tekkis lõpuks ometi võimalus näohoolduses käia, jeei! Teiri ilusalong asub Tartus, on väike ja hubane. Minuga tegeles tore kosmeetik Ke...

Mul tekkis lõpuks ometi võimalus näohoolduses käia, jeei! Teiri ilusalong asub Tartus, on väike ja hubane. Minuga tegeles tore kosmeetik Kertu, kelle tegemistel saab silma peal hoida siinSÄRA ANDEV NÄOHOOLITSUS (1h-25 euri)
Niisutav ja värskendav näohoolitsus väsinud, jumetule ja stressis nahale. Hoolitsuses kasutatakse tooteid, mis taastavad naha sära. Kasutatakse spetsiaalset Pearl Luxury või Diamond Dust maski.

Valisin sära andva hoolitsuse sellepärast, et mul on mingi kinnisidee selle "säraga" viimasel ajal. Kõik, mis lubab nahka värskemaks muuta, püüab koheselt mu tähelepanu. Arutasime küll kosmeetikuga, et millist hoolitsust teha ja peaaegu muutsin oma meelt, aga lõpuks jäin ikka endale kindlaks :D Kertu lihtsalt pelgas, et kuna mu nahk on üsna heas korras, ei näe ma erilist efekti pärast.

Hoolitsus ise oli klassikaline:puhastus, koorimine, massaaž, mask ja kreemitamine. Valdavalt kasutati Anesi tooteid. Massaaži teostas Kertu Phytoceani geeliga, mis oli hästi huvitav. See oli nagu õlijas geel, väga eriline. Hoolduse staar oli Miracle Mask Pearl Luxury mask. See tekitas kuivades õrnalt jahutava efekti ning sellega oleks võinud katta ka silmad ja suu, aga ma tundsin, et ma vist pole selleks valmis :D

Igatahes mina nägin küll pärast hoolitsust muutust! Nahk oli palju värskem ja säravam, jume mõnusalt terve. Õhtul kodus käisin veel mitu-mitu korda end peegli ees imetlemas :D Ma kavatsen kindlalt veel sinna hoolitsusse minna.

Kevadkuu on alanud ja selle puhul läheb üks näohooldus loosi ka :) Osalemise kohta uuri lähemalt siit.

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Väga vahva ;)
    Naha eest tuleb hoolitseda ja see tundub eriti hea ;)

    VastaKustuta