PIXI TOONIK

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed ...


INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Glycolic Acid, Ammonium Glycolate, Glycerin, Glucose, Fructose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Hexyl Nicotinate, Panax Ginseng Root Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Biotin, Polysorbate 20, Fragrance

PIXI GLOW TONIC (250ml-22,45 euri)
Exfoliating facial glow tonic. It helps tone, firm and tighten the skin. It removes dead skin cells for healthier looking skin. For all skin types. Alcohol free.


Sellest tootest on vist küll kõik iluhuvilised teadlikud. Mina olin ka sellest kuulnud, aga kuna olin jumalast kindel, et see loodustoode nagunii pole, siis ei vaevunud pikemalt süvenemagi. Millegipärast ma ikkagi ükspäev vaatasin selle koostise ka üle ja olin megaüllatunud. Tooniku põhikomponendid on aaloe mahl, nõiapähklipuu vesi ja hobukastani ekstrakt. Kooriva efekti eest hoolitseb glükoolhape.


Veits pelgasin küll, et äkki see happevärk mu nahale ei sobi ja hind on ju ka ikka päris kõrge. Lugesin palju kiitvaid arvustusi ja otsustasin ära proovida. Ma ei pidanud üldsegi pettuma. Toonik lõhnab imehästi ja on väga leebe. Ma ei tea, miks, aga kui ma loen hapetest, siis ma alateadlikult eeldan, et mu nägu kukub eest vms :D 


Tundsin juba esimestel kasutuspäevadel, et mu nahk on nagu palju rohkem tasakaalus ja märkasin ka välist muutust. Tavalised näoveed on mulle tegelikult juba pikka aega üsna mõttetud ja ebavajalikud tundunud. Olen nende asemel kasutanud mitsellaarvett või olengi näovee etapi vahele jätnud.

Olen selle tootega väga rahul ja ilmselt tellin seda kõrgest hinnast hoolimata ka edaspidi kui vahepeal midagi analoogset odavamalt ei leia. Toonik on kallis, aga vähemalt toimib ka. Nahk on tõesti säravam ja mõnusam. Soovitan ära proovida :)

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Ole hea, anna märku kust tellisid! (palvetades, et see oleks ka Eestis müügil) :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eestis seda minu teda ei ole. Saad tellida kas www.lookfantastic.com või www.beautybay.com lehelt, ainult, et hetkel on mõlemas välja müüdud. Saatmiskulu ei tuleks kummalgi lehel juurde muidu.

      Kustuta