JOU, ALMA!

Ma olen siin nüüd mõnda aega mõtteid mõlgutanud blogiga seoses. Olen bloginud kaks aastat ja naudin seda siiani. Kunagi kirjutasin, et taha...

Ma olen siin nüüd mõnda aega mõtteid mõlgutanud blogiga seoses. Olen bloginud kaks aastat ja naudin seda siiani. Kunagi kirjutasin, et tahan, et blogi oleks minu nägu. Loodetavasti see nii ongi. Ilmselt olete aru saanud, et ma olen näiteks ülikriitiline. Asi pole selles, et ma armastan halvasti öelda, aga vigade otsimine on mu loomuses küll :D Aga see olen mina. 

Igatahes, ma mõtlesin, et näitan teile, kes veel ei tea, oma päris näo ka ära. Ma ei tea, miks aga see tundus mulle lihtsalt aina vajalikum, see anonüümsus nagu hakkas mind piirama vist... Kaks aastat võtsin hoogu, aga parem hilja kui leida :D Ma ei tea, ma loodan, et midagi hullu ei juhtu. Ise küll tunnen vahel tänaval mõne blogija ära, aga siis on veits perv tunne lihtsalt, umbes et "ma tean kes sa oleeed, aga sa ei tea, et ma tean!" :D

Üldse on selle ajaga ju igasugu asju juhtunud. Ma olen muutunud ja tunnen, et olen enesekindlam ja julgen olla aina rohkem mina ise. 

Homme on blogi sünnipäev. Tahaks teha kingiloosi ka, aga ma pole otsustanud veel, mida head loosi panna.

Enamasti käin ringi sellise tuima mõrvarinäoga nagu on vasakpoolsel pildil, aga tegelikult ma ei ole ainult selline :)


You Might Also Like

6 kommentaari

 1. Vastused
  1. Seda ma ei kuule just tihti,aga tänud :)
   Tore,et sa ka endast märku annad, arvasin juba, et oled kadunud blogimaailmast :)

   Kustuta
  2. Nõustun Birgitiga! Väga kena naine :)

   Kustuta
 2. Ma olen ka sind tänaval ära tundnud :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma tundsin ka sind kohe loengutes ära, aga noh, kuna ma selline imelik olen, siis sinnapaika see jäigi :D

   Kustuta