SÜNNIPÄEVALOOS-VÕIDA VITA LIBERATA ISEPRUUNISTAV IHUPIIM [LÄBI]

Mõtlesin kingituse välja ja ma olen nii elevil! Mul oli reaalselt miljon mõtet loosi osas, aga lõpuks jõudsin ikkagi esialgse plaani juu...


Mõtlesin kingituse välja ja ma olen nii elevil! Mul oli reaalselt miljon mõtet loosi osas, aga lõpuks jõudsin ikkagi esialgse plaani juurde tagasi :D Vita Liberata isepruunistuvat ihupiima olen terve suve kasutanud ja sellega rahule jäänud, seega julgen seda ka kinkida.

Esiteks on see ju looduslik, isegi orgaaniline! Tegemist on küll luksustootega, aga see ei tähenda, et see oleks ideaalne. Ütlen teile kohe ära, et kolme nädalat see päevitus kindlasti ei püsi. Ma pole kindel, kas isegi veekindel marker nii kaua nahal püsiks :D Nädalakene oleks reaalsem. Lisaks pole see ka täiesti lõhnavaba, aga lõhn on tõepoolest palju õrnem, kui tavalistel pruunistuvatel kreemidel.


Ihupiima on kindaga väga mugav peale kanda, kuna see on pruuni värvi ja näeb kenasti ära, kuhu juba toodet kantud on (VIDEO). Ja jätke meelde, et see tuleb hiljem ka duši all maha loputada! Mina muidugi nii täpselt juhistega ei tutvunud. Mäkerdasin end õhtul sisse ja käisin terve järgmise päeva nii ringi. Mõtlesin küll, et veits liiga tugev isepruunistuja lõhn ikka sellise "lõhnatu" toote kohta. Õhtul duši all pidin südamerabanduse saama, kui seda pruuni vett nägin. Algul ei saanud lihtsalt aru, kust see tuleb. Siis sain ja mõtlesin, et nii sitt asi ongi või, mingi kerge loputamisega tuleb kohe kõik maha, milline pettus! :D Ja noh, siis lugesin tootekirjeldust ka lõpuks ja jagasin ära, milles asi...See esialgne pruun värv ongi vist nagu indikaatorvärv, mitte päris päevitus veel.

Kõige tähtsam on üldsegi ju isepruunistuja toon, mis nahale jääb. See on küll imeilus ja väga loomulik! Kokkuvõttes siiski väga hea asi :)

Loosis osalevad blogi Facebooki jälgijad ;)

Osalemiseks:
-jaga kingiloosi Facebookis;
-palun kirjuta siia kommentaariumisse paar sõna tagasisideks ning lisa enda meiliaadress.


Võitja selgub 14. septembri õhtul.

Aitäh kõikidele lugejatele, kes mul selle aja jooksul tekkinud on! :)

You Might Also Like

5 kommentaari

 1. Mul oli nii hea meel kui ennast lõpuks avaldasid. :) Olin oodanud seda kaua, kuid tore oli enne sind tundma õppida mingil määral postituste kaudu ja alles siis teada, milline sa oled välimuselt. :) Väga meeldib blogi ja just suurel määral selle looduse teema tõttu.

  VastaKustuta
 2. Panen ennast loosi kirja! Oma tätoveeringu eemaldamise saaga tõttu pole ma päikest näinud ja lähiajal ilmselt ei näe kah :P

  Sinu blogi olen jälginud pikalt ja mulle meeldib väga Sinu ausus ja põhjalikkus toodete arvustamisel. Olen suur loodustoodete fänn, kuigi minu iluarsenali eksib ka igasugust keemiat (värviline ja hästi lõhnav ja puha :D). Ma lohutan ennast sellega, et vähemalt olen ma tegelikult teadlik mida ma endale peale määrin.

  VastaKustuta
 3. Ja parem oleks, et ma võidaksin, sest olen kogu aeg töööööööööl ja ei tea, milline päike väljagi näeb :)
  Blogist otsisin ükspäev spetsiaalselt kehakoorijate kohta. Paar leidsin, aga tahaks veel, noh. Olgugi et kirjutasid küll, et neid tavaliselt ei osta.

  VastaKustuta
 4. Meeldib, et on igat toodet nii ausalt kirjeldatud.

  VastaKustuta
 5. Hea meel, et avastasin Su blogi. Mõnusalt ausad arvustused. Pole tükk aega isepruunistujaid kasutanud, aga seda juba tükk aega omale soovinud. Seega võtan ka loosist osa :)

  VastaKustuta