SALONG OLGA & OSVALD

See salong jäi mulle Facebookis silma kohe, kui see avati (millalgi kevadel). Tundus midagi teistsugust ja erilist. Täna veendusin, et n...


See salong jäi mulle Facebookis silma kohe, kui see avati (millalgi kevadel). Tundus midagi teistsugust ja erilist. Täna veendusin, et nii see ongi. Kuna ma kolisin ja salong asub nüüd mu hoodis, väga lühikese jalutuskäigu kaugusel, siis otsustasingi seda külastada :)

Kohe sisse astudes oli õhkkond nii mõnus. Minu juuksur Marita tervitas kättpidi ja tutvustas end, kuna kohtusime esmakordselt. Juba see pisiasi oli nii erliline. Mulle meeldis väga ka interjöör. Sain hetkega inspiratsiooni, et jälle kirjutada.

Ka juukselõikus oleks võinud võtta kõigest pool tundi, aga ma veetsin salongis kokku 1,5 tundi. Marita tegi mulle peamassaaži, kasutas ka maski, kuna mul oli DermOrganicu toodete vastu huvi. Jutustasime, jõin teed, tema tegi tööd ja aeg lendas. 

Mul oli sellist kogemust nii vaja, viimasel ajal on pingeid uskumatult palju ja väga raske on olnud. Selline tunne, et elu lihtsalt tahab maha murda. Täna sain aga lihtsalt nautida aega iseendale.

Küsisin ka huvi pärast, et mis ta mu juustega teeks, kui ma vabad käed annaks. Ta vastas, et ta peaks mind selleks paremini tundma. Et võiks ju küll öelda, et mis näiteks näokuju poolest sobiks jne, aga et teada, mis ma võiksin välja kanda ja mis oleks minulik, selleks on vaja paremini tuttavaks saada. Nii lahe! Nii lahe, et keegi viitsib :)

Aa, ja töö oli ka korralik. Tahtsin ainult otsi piirata, aga tema lokkis juuksed kenasti lainesse ka. 

Mina külastan kindlasti veel. Kellel ka huvi tekkis, saab SIIT aimu.

You Might Also Like

0 kommentaari