VINGUN

Mul on olnud vähem aega blogimisega tegeleda. Huvi ilumaailma vastu on veidi taandunud. Või ma olen kaineks saanud lihtsalt. Vist hakkan...


Mul on olnud vähem aega blogimisega tegeleda. Huvi ilumaailma vastu on veidi taandunud. Või ma olen kaineks saanud lihtsalt. Vist hakkan täiskasvanumaks saama nüüd lõpuks. Umbes kümneaastase hilinemisega :D 

Vaatasin eile Hooaja saadet. Kerisin korduse umbes viie minutiga läbi. Natuke piinlik oli vaadata. Eriti hull on minu arvates see, et meil on laupäeval kaks ilusaadet mingi pooletunnise vahega ja mõnikord pooled teemad neis kattuvad. Kõik on nii promoks muutunud. Päris sisu ja iseloomu ei ole.

Mind häirib aina rohkem ka see, kuidas kosmeetikat ja iluteenuseid müüakse. Täpsemalt see, milliseid väljendeid kasutatakse. Need keerulised võlumolekulid ja romantilised koostisosad. Kopp on ees :D Ma ei taha neid kiidulaule. Tahaks midagi realistlikku hoopis.

Ma ei ole eriti midagi uut ostnudki. Näol kasutan juba teist järjestikkust pudelit Lumi kehalosjooni. Sest soodne. Kehal Natura Siberica kraami.

Mind häirivad ka need inimesed, kes mulle kirjutavad, ma raiskan nende peale aega ja siis mind lastakse üle. Ma ei küsi raha isegi postituse eest. Vestlust alustatakse ise, ma ei käi kerjamas kuskil, ja siis järsku lihtsalt vaikus. Nagu WTF?! Ärge tülitage siis üldse mind, jobud :D

Olen mõelnud regulaarselt näohoolduses käima hakata. On aeg, vanus peksab peale juba :D Mõtisklen veel, kuhu minna ja uurin, milline näohooldussari võiks mulle sobida üldse.

You Might Also Like

2 kommentaari

  1. Laupäevased naistesaated on ka minu traditsiooniks ent olen minagi tähendanud, et teemad kattuvad nii ühe kui teise kanali peal ja ka üle saate TiSento, Crocsid...IGAV .... jumal tänatud, et Continental Moda ja prillipoe omanikke iga saade enam ei näidata (äkki sai sponsorleping otsa). :) Kui veel vinguda siis mind häirib, Helen Adamson räägib liiga ilmekalt, vaatan seda saadet hääl maas :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nõus, igav on tõesti :D Vanasti mulle näiteks hullult meeldisid need muutumismängud, mis naistega tehti. Kahju, et neid nii vähe nüüd on.

      Kustuta